Forfatterbesøg

Vil du høre mere om mine bøger, research og skriveproces eller livet som forfatter? Måske vil du gerne selv blive bedre til at skrive?

Jeg vil meget gerne komme på besøg og holde foredrag, for eksempel på skoler, biblioteker eller foredragsforeninger, med indhold, der passer til dine og deltagernes ønsker. Kontakt mig endelig, hvis du har spørgsmål eller særlige ønsker til emner og indhold - det er helt uforpligtende, og jeg er altid klar til at høre fra dig.

Du kan også vælge (eller lade dig inspirere af) et af disse foredrag:

BLIV FORFATTER!
10 ting, jeg ville ønske, jeg havde vidst - 
og 2 ting, jeg ville ønske, jeg kunne glemme

Med små anekdoter, gode råd og konkrete anbefalinger guider jeg deltagerne igennem processen fra idé til færdig bog og forlagsaftale, så de undgår nogle af de misforståelser og frustrationer, der ofte dukker op. Det gælder både før, under og efter selve skriveprocessen.

Foredraget indeholder inspiration og praktiske tips til forberedelser, forventningsafstemning og planlægning, udvikling af plot, karakterer og sprog samt den efterfølgende redigering, henvendelse til forlag og de smertefulde afslag, som alligevel kan bruges til noget positivt. Og hvad nu, hvis forlaget siger ja tak?

Målgruppe: Unge og ældre. Forfatterspirer, skrivelystne og andre med interesse for en forfatters liv og arbejdsvilkår.

(Kan tilpasses efter behov)

SKRIV DIN BOG!
Sæt gang i skriveprocessen og gør din gode idé til en færdig fortælling

Hvor skal du starte, hvor skal du slutte, og hvad skal du gøre derimellem?

Der findes ingen facitliste, men der er heldigvis mange tommelfingerregler og væsentlige overvejelser, som kan hjælpe dig i mål med dit skriveprojekt.

I dette foredrag kommer jeg med gode råd til idéudvikling, opbygning af plot, udvikling af gode, levende karakterer, sproglige overvejelser samt fokus på historiens vigtige motor, der er med til at fastholde spændingen og dermed læserens interesse.

Målgruppe: Unge og ældre. Forfatterspirer, skrivelystne og andre med interesse for forfatterens arbejdsproces.

(Kan tilpasses efter behov og niveau)


Online-forløb

Det kan sagtens lade sig gøre at mødes, selvom man ikke kan mødes ... Et foredrag er både lærerigt, inspirerende og underholdende, også selvom man ikke sidder ansigt til ansigt. Kontakt mig meget gerne, hvis du overvejer at arrangere et online-foredrag.


Priser

Et foredrag varer som udgangspunkt halvanden time og koster 3500 kroner (plus transport).

Indhold og varighed kan dog tilpasses helt efter dit behov. Du er meget velkommen til at kontakte mig ganske uforpligtende, hvis du har spørgsmål eller særlige ønsker til indhold, varighed eller andet.


Gratis foredrag?

Du kan søge tilskud til dit foredrag, skrivekursus eller forfatterbesøg hos Statens Kunstfond og har dermed mulighed for at få alt betalt.

Det er muligt at søge tilskud til generelle forfatterarrangementer LIGE HER.

Eller til arrangementer for børn og unge (for eksempel på gymnasier, skoler og lignende) LIGE HER.

Sådan ansøger du

- Der er to årlige frister (medio februar og medio august).
- Det er en god idé at læse hele vejledningen igennem på ovenstående links, men du skal især orientere dig efter "Hvad skal ansøgningen indeholde" -> "Honorarstøtte til forfattere [...]".
- Der finder du en kort "honorarblanket", som skal udfyldes.
- Desuden skal du bruge mit forfatter-CV, som du finder LIGE HER.
- Honorarblanket og CV sender du via ansøgningssiden, og derefter krydser vi fingre for et positivt svar

Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål til ansøgningen. Men ellers er medarbejderne hos Statens Kunstfond også meget venlige og vil helt sikkert kunne hjælpe dig, hvis proceduren driller.

TILMELD NYHEDSBREVET FOR BESKED OM FOREDRAG OG NYE UDGIVELSER MM.