Klik på billedet for at forstørre i et nyt vindue


Lidt om mig selv

Jeg er vokset op i den lille by Fjellerup på Djursland, men flyttede derfra efter teenageårene og har blandt andet boet i Grenå, Randers, Aarhus, København og Montreal (Canada). Er i dag bosat i Herning.

Jeg er uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole (2005) samt cand.mag. i journalistik og kommunikation fra Aarhus Universitet (2012).

Før jeg startede på journalistuddannelsen, lavede jeg lidt af hvert, og har blandt andet arbejdet som skraldemand, aftjent værnepligt ved Jyske Dragonregiment i Holstebro og uddannet mig som revisorassistent.

Efter at være færdiguddannet som journalist var jeg i flere år fast tilknyttet freelancer for Dagbladenes Bureau i København, hvor jeg også havde haft min praktiktid. I dag arbejder jeg som journalist og lokalredaktør hos Mediehuset Herning Folkeblad.

“Sidste skoledag” er min første roman og udkom i 2015 (Turbine) samt som lydbog i 2016 (Lindhardt & Ringhof).

"På røven gennem natten" er min anden roman og udkom i 2020 (Forlaget Brændpunkt).

I 2018 modtog jeg et legat fra Statens Kunstfond på kr. 50.000. Og i efteråret samme år gennemførte jeg Den jyske Forfatterskole i Aarhus (Forlaget Gladiator).

Arbejdslegatet fra Statens Kunstfond var med til at gøre det muligt for mig at tage et års egenbetalt skriveorlov fra Mediehuset Herning Folkeblad i 2019-2020, og den ekstra skrivetid har betydet, at min tredje roman er skrevet færdig og udkommer senest i 2. kvartal 2021 hos Forlaget Brændpunkt.


Pressebilleder

Billeder af bogforsider og af Søren Poder kan downloades her til fri afbenyttelse i forbindelse med PR, omtale i pressen og lignende.

Krediter gerne fotograf Henrik Ole Jensen ved billeder af Søren Poder.


Presseomtale og pressedeltagelse

GrenaaBladet (7. oktober 2020) - lokal forfatter udkommer med ungdomsroman - læs artiklen som PDF

Lokalavisen Aarhus (16. september 2020) - lokal forfatter udkommer med ungdomsroman - læs artiklen som PDF

DR P4 Weekend Midt & Vest (5. september 2020) - om at skrive til unge, at være på skriveorlov mm. - lyt 02:10:20 inde i udsendelsen

Midtjyllands Avis (5. september 2020) - om at være forfatter ved siden af et fuldtidsarbejde, om skriveorlov mm. - læs artiklen som PDF

DR P4 Østjylland (13. august 2019) - om masseskyderier og spredning af våben mm. - desværre ikke tilgængeligt

DR P1 Eftermiddag (13. oktober 2015) - angående truslen om skoleskyderier i Danmark og Sverige mm. - desværre ikke tilgængeligt

Kristeligt Dagblad (10. oktober 2015) - en tragisk sidste skoledag - desværre ikke tilgængeligt

Århus Stiftstidende (25. september 2015) - den allersidste blodige skoledag - desværre ikke tilgængeligt

DR P4 Midt & Vest (11. september 2015) - om at debutere som forfatter, om skoleskyderier mm. - desværre ikke tilgængeligt

Midtjyllands Avis (5. september 2015) - om skoleskyderier, gerningsmænd og deres motiver, og om at skrive realistisk og spændende fiktion baseret på omfattende research - læs artiklen som PDF

Tilmeld dig til mit nyhedsbrev og modtag information om foredrag og nye udgivelser.